KÉPEK: erről a 6 konyha trendről beszél most mindenki
2022. március 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

KÉPEK: erről a 6 konyha trendről beszél most mindenki

A tér növelése kerül fókuszba a jelenlegi konyhai trendeket látva. Úgy tűnik, most egészen egyszerű megoldással lehet hatalmasat alkotni, ha konyháról van szó. 

2022 egyik kiemelt helyiségének a konyha ígérkezik. A továbbra is velünk maradó járványhelyzet miatt a családok több időt töltenek otthon főzéssel. Ezért nem mindegy, hogy ezt a megnövekedett időt egy amúgy is stresszes járvány közepén milyen konyhában töltjük. Mi most elhoztunk 6 olyan konyhát, ahol minden eltöltött perc igazi öröm. 

1. Színes szekrények 

A merész, színes szekrények jelenleg az egyik legnépszerűbb konyhai trend a világban. Egyre több család gondolja úgy, hogy megszabadul az unalmas fehértől, és izgalmas színekre vált. Sokan egyetlen merészebb színben (mint például a rózsaszín) gondolkodnak, mások pedig a teljes színkavalkád mellett teszik le a voksukat. 

c14_3.jpg

2. Mintás padlók 

Ahogy a tapéta egyre népszerűbb lett a ház összes helyiségében, úgy váltak egyre hangsúlyosabbá a szórakoztató minták a konyhában is. Nem kellett sok idő, és a falak után az egyhangúságot felváltották az izgalmas minták a padlók terén is. A világos és a sötét parketta keverése a múltbéli kézművesség felé mutat. 

c12_3.jpg

3. A konyha, mint galéria 

A tervezők szerint az otthon töltött idő egy individualistább dizájnt hozott létre a konyhában is. Például egy személyre szabott galériafal a család kedvenc képeivel még a megszokott fehér falakat is minden korábbinál izgalmasabbá és egyben otthonosabbá varázsolja. 

c18.jpg

4. A fekete az új fehér? 

2022-ben azok is megtalálják a számításaikat a konyhai trendekben, akik az extrém elegancia rajongói. És bár a természetes, finom színek és meleg tónusok a konyhában 2022-ben is felfedezhetők lesznek, a fekete továbbra sem megy ki a divatból. Sem akkor, ha öltözködésről, sem akkor, ha lakberendezésről beszélünk. 

c13_2.jpg

5. Volt szekrény, nincs szekrény 

Magyarországon a lakosság túlnyomó része nagyobb konyhát szeretne. Jó hír számukra, hogy néhány ügyes ötlettel a tér „tágítható”. Trükkös színválasztással, valamint a sok helyet foglaló szekrények leszerelésével elképesztően látványos eredményeket érhetünk el. Úgy tűnik, idén a falon lógó edények korszaka köszönt be. 

c11_3.jpg

6. Konyhák, amelyek nem igazán hasonlítanak konyhára 

A lakberendezők egyre inkább arra törekednek, hogy a konyhák már ne feltétlenül olyanok legyenek, mint a konyhák. A felső szekrények eltüntetése, a konyha sziget mobilitása, a fehér és a fa színek ügyes keverése mind-mind az ehhez vezető út egy-egy lépése. 

c17.jpg

Ha idén Ti belefognátok konyhátok átalakításába, akkor a segédanyagokra kérjetek részletes árajánlatot egy kattintással!

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1717367292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása