PREMIER: Íme, 2022 5 legellenállhatatlanabb terasza
2022. március 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

PREMIER: Íme, 2022 5 legellenállhatatlanabb terasza

Most pedig 5 percre add át magadat az élvezeteknek, aztán kezdd el tervezgetni, hogyan alakítod át Te is a teraszodat. Mert ezeket a képeket látva garantáltan „új” teraszt akarsz majd magadnak!

c11m.jpg

Egy házban, különösen a melegebb hónapokban, a terasz válik a mindenség központjává. Hiszen mi lenne jobb módja annak, hogy a családdal, barátokkal kikapcsolódj kicsit a hosszú tél után, mint kiülni egy barátságos teraszra beszélgetni? A trendek pedig azt mutatják, hogy idén a terasz a ház belső terének harmonikus folytatása lesz. De most már jöjjenek a képek…

A terasz az új nappali? 

A házak belső és a külső tereinek közötti határa kezd elmosódni. A modern kerti bútorok egyre inkább hasonlítanak a nappali bútoraihoz, ugyanakkor rendkívül tartósak. A teraszban ma már a tervezők és a lakók is további házelemet látnak. A veranda vagy terasz ugyanis az első, amivel a vendégek találkoznak, amikor meglátogatják a házat. Éppen ezért érdemes az utcazóna terét olyan lakberendezési elemekkel bővíteni, amelyek a külsőt összekapcsolják a ház belső díszítésével. 

c12_5.jpg

Karneváli hangulatban 

Itthon is nagyot mennek mostanában a mediterrán stílusú teraszok a tavaszi, nyári időszakokban. A párnák, színes nyomatok és kiegészítők, változatos bútorok és fadekoráció segítségével valódi fesztivál hangulatot csempészhetünk a teraszra. Ezek a bútorok és kiegészítők ráadásul könnyen cserélhetőek, így a teraszunknak lehet egy nyári és egy téli megjelenése is. Utóbbira szeptember végén visszatérünk. 

c13.png

A csak funkciós teraszok kora leáldozott

Ma már nem elég néhány szék, asztal és szék a teraszon. Itt az ideje, hogy stílusos dekorelemekkel egészítsd ki őket. A tervezők arra buzdítanak, hogy figyelj a látványos kiegészítőkre: gyönyörű asztalok talapzaton, szokatlan gyertyatartók, vázák, tálcák állványon, fényes szalvétakészletek, designer lámpaernyők, fonott kosarak, füzérek színes lámpákkal.

c14_5.jpg

És a szomszéd nem lát semmit

Ha szeretnél több magánéletet a házon kívül is, akkor húzz függönyöket a teraszod köré. A függöny ráadásul nem csak a kíváncsi tekintetek elől, de a nap perzselő sugaraitól is véd. Akár nyitott, akár „takaró” verzióban, egy ilyen terasz fantasztikus díszlete lesz a nyár esti baráti összejöveteleknek. 

c15_2.jpg

Utcai lámpák a teraszon? Miért ne? 

2022-ben a nyitott terekben a világítás maximálisan összhangba kerül a bútorokkal, ami érdekes világítási megoldásokat eredményez. Ezek lehetnek közvetlenül a padlóba, ösvényekbe vagy lépcsőkbe szerelt spotlámpák, különböző intenzitású intelligens lámpák vagy érintésérzékelőkkel ellátott utcai lámpák. 

c16_2.jpg

Ha a képeket látva Te is kedvet kaptál a teraszod átalakításához, akkor kérj tőlünk ajánlatot a segédanyagok beszerzéséhez

(Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8917367552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása