9? 12? 15? Kitalálod, hány termékcsaládja van jelenleg a Mapei-nek?
2022. március 28. írta: Minden, ami lakásfelújítás

9? 12? 15? Kitalálod, hány termékcsaládja van jelenleg a Mapei-nek?

Szoktuk mondani, hogy a Mapei segédanyagai 99%-ban lefedik egy ház felépítésének, felújításának minden lépését. Hogy ez mennyire igaz, azt most a saját szemeddel láthatod. 

c12m.jpg

A helyes válasszal nem húzzuk az időt: 15! Hogy pontosan mely területekről van szó, azt itt meg is nézheted ezen a linken.

Azonban ennél az elképesztően magas számnál is fontosabb, hogy ennek a 15 területnek minden egyes segédanyaga úgy készült el a Mapei gyáraiban, hogy azok a lehető legmagasabb minőségi kategóriába kerüljenek.

A Mapei termékeket csak egyszer kell megvenni

Persze nem a Mapei termékeken spóroltok a legtöbbet, hanem a csempén, ami nem válik le, és nem kell majd leverni a falról, újat venni, és azt újra feltenni.

A padlón, a teraszburkolaton, ami nem jön fel az aljzatról.

A festéken, amivel nem kell újra és újra lefesteni a falakat, mert penészgátló eljárásokkal készült anyagainknak hála a penész elkerüli a házat, a lakást.

A fűtésdíjon, hiszen a Mapei nem anyagokat kínál a házad hőszigeteléséhez, hanem egy „Minden benne van – Minden passzol mindenhez” rendszert, ami valóban drasztikusan csökkenti majd az energiadíjaidat. 

És akkor még nem beszéltünk a vízszigetelésről, a ház falazatának megerősítéséről, a tetőről, vagy éppen a hangszigetelésről. 

c13m.jpg

Ami jó egy ipari épülethez, az jó egy családi házhoz is

A Mapei lakosságnak szánt szinte összes terméke olyan eljárással készült, hogy azokat ipari épületek extrém igénybevételét is kibírják. Így például ugyanazzal a fugázóval fugázhatsz a konyhádban, amely megtalálható egy ipari konyhában is. A Mapei attól különleges, hogy a lakosságnak szánt segédanyagai pont ugyanazokat az összetevőket tartalmazzák, mint az ipari felhasználásra szánt termékek. 

c11m_1.jpg

Kevés kemikália, maximális erő

Mindemellett fontos, hogy a Mapei termékeiben az olyan anyagok, amelyek károsak lehetnek mind a lakókra, mind a környezetre, minimalizálva vagy éppen nullázva vannak. Ráadásul a Mapei termékei már gyártásuk során is megfelelnek a legmagasabb szintű környezetvédelmi követelményeknek. 

Hát, mi ezért szeretjük a Mapei-t! És Te?

Ha tavasszal belekezdenél otthonod felújításába, akkor az egyik első lépés legyen az, hogy ajánlatot kérsz a szükséges segédanyagokról itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5017367652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása