5 zseniális trükk, amitől egy kis fürdőszoba nagyszerű lesz
2022. április 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 zseniális trükk, amitől egy kis fürdőszoba nagyszerű lesz

Egyediek, csodásak, praktikusak. Három szó, ami először eszünkbe jut, mikor megpillantjuk ezeket a különleges, kicsi fürdőszobákat. Íme, 5 apró, de lenyűgöző fürdőszoba.

Azok, akik kisebb fürdőszobát tudhatunk magunkénak, azért harcolunk nap mint nap, hogy a meglévő apróbb teret maximalizáljuk. Ha Te is sokszor ötlettelenül állsz, hogyan is old meg ezt a problémát, akkor van egy remek hírünk… vagyis inkább öt. Hoztunk ugyanis öt olyan fürdőszobai trükköt, amit Te is bármikor felhasználhatsz apróbb fürdődben. 

 

Az új divat: a P alakú kád 

Egyre többen szeretnek be a P alakú fürdőkádakba. Nem véletlenül, hiszen egészen egyedi megjelenésével egy unalmasabb fürdőszobát is képes feldobni, ráadásul még kényelmes is. Nem kell félni attól sem, hogy sok helyet foglal egy ilyen kád, hiszen az ilyen stílusú fürdők rövidebb változatai gyakran a hagyományos kádakhoz hasonló alapterületűek. Ráadásul a P alaknak köszönhetően a zuhanyzórészt egy üveg vagy műanyag ajtóval egy mozdulattal leválaszthatjuk a kád többi részétől. 

1_kep.jpg

 

Egy sarokzuhany is lehet kényelmes 

Ha a kád kiemelésével szeretnénk helyet spórolni a fürdőben, és a helyére egy sarokzuhanyzót képzeltünk el, akkor a legjobb, amit tehetünk, hogy zuhanyzónkat a legtöbb kényelmi funkcióval látjuk el. Masszázszuhany, rengeteg tároló, illetve exkluzív megjelenés. Ha ezeket mind összetesszük egy sarokzuhanyba, akkor a kádunk már nem is fog annyira hiányozni. 

2_kep_main.jpg

 

Zuhanyzó vagy kád? 

A zuhanyfej elhelyezése a kád fölé a legrégebbi trükk, amikor egyszerre szeretnénk egy zuhanyzót és egy kádat is betuszakolni egy apróbb fürdőszobába. A legtöbbször a zuhanyfejet közvetlenül a kád végébe, az egyik rövidebb oldala fölé helyezik. Azonban, ha áttesszük a kád hosszabbik oldalára, akkor több mozgásterünk lesz a reggeli zuhanyzáshoz, az esti fürdést pedig semmiben sem akadályozza majd. 

3_kep.jpg

 

A hosszú az új divat 

Egyre nagyobb divatja van a faltól falig érő mosdópultoknak. Így nem csak egy különleges megjelenésű fürdőszobát kapunk, hanem óriási pakolófelületet, ami egy négy fős vagy annál is nagyobb családban mindig jól jön. 

4_kep.jpg

 

Kisebb mosdókagyló nagyobb kényelem

Valami fura okból kifolyólag kevesen választanak kisebb mosdókagylót egy apró fürdőszobába. Pedig rengeteg helyet nyerhetünk csak azzal, ha nem egy óriás kagyló mellett tesszük le a voksunkat. Egy mosdókagylónak ráadásul nem is igazán kell nagynak lennie, hiszen legtöbbször úgy is csak egy ember áll mögötte. Egy körbepakolt mosdókagyló ráadásul nem is túl trendi látvány. A fogkefék, szappanok, fogkrémnek tárolásához használjunk inkább egy polcot vagy tükrös szekrényt.

5_kep.jpg

 

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4817776962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása