Mutasd a konyhád, megmondjuk, milyen személyiség vagy
2022. április 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Mutasd a konyhád, megmondjuk, milyen személyiség vagy

Bármilyen fura, de az, ahogyan a konyhádat berendezed, kifested és használod, többet elmond rólad, mint egy kiadós beszélgetés. Nem hiszed? Teszteld le!

Nem véletlenül nevezik sokan a konyhát az otthon szívének, hiszen naponta rengeteg programnak a helyszíne: a családi vacsoráktól kezdve a meghitt randevúkon át az iskola utáni tanulásig. 

A konyhánk megjelenése, és az, ahogyan évről évre átalakul, rengeteget elárulnak rólunk. Visszatükrözik a prioritásainkat, a küzdelmeinket és a céljainkat, mind az otthonunkkal, mind az életünkkel kapcsolatban. Nézzük, mit árul el rólad a konyhád…

1. A bátraknak

2022-ben a tervezők és a lakástulajdonosok minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a teret személyiséggel ruházzák fel. A bátrabb személyiségtípussal rendelkezők egyre egyedibb megjelenésű pultokat választanak. Pultoknál egyébként jelenleg a kvarc és a gránit tartozik a legnépszerűbb anyagok közé.

1m.jpg

 

2. A praktikusoknak

Ahelyett, hogy egy vadonatúj konyha csilli-villi megjelenését hajszolnák, egyre több lakástulajdonos és tervező olyan berendezési tárgyakat keres, amelyek a praktikumot helyezik előtérbe. A jól pakolható, de azért elegáns polcok biztosan elnyerik azok tetszését, akik napi teendőiket „To do listeken” vezetik.

2_kep.jpg

 

3. Természetrajongóknak 

Manapság a természet iránti rajongásunk nem csak a nappaliban, de akár a konyhában is visszaköszönhet. A természetes színek, mint a zöld és a barna, a természetes anyagok, mint a fa, nagy hangsúlyt kapnak azoknál a tulajdonosoknál, akik magukat egy erdőben vagy egy parkban érzik a legjobban. 

3_kep_1.jpg

 

4. Színes egyéniségeknek 

Van egy jó hírünk azoknak, akik irtóznak a kommersz színektől. 2022-t írunk, a kort, amikor már egy konyha is pompázhat olyan extrém színekben, akár egy hálószoba. A fal, a szekrénysorok, de még az elektromos berendezések is olyan színekbe öltözhetnek ma már, amilyenbe csak szeretnéd. Milyen lesz a Te konyhád színe?

4_kep_1.jpg

 

5. Az újítóknak 

Egészen elképesztő az a sebesség, ahogyan az otthoni trendek manapság változnak. Egyet pislantunk, és lemaradunk valami jóról. Például arról, hogy 2022-ben elmosódnak a határok nappali és konyha között. Igen, ma már egy konyha is nézhet ki úgy, mint egy nappali. Reméljük, azért a fordítottja nem mostanában fog divatba jönni. 

5_kep_1.jpg

 

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9217776980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása