Ebbe az 5 apró konyhába szerelmes most a fél világ
2022. május 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ebbe az 5 apró konyhába szerelmes most a fél világ

Ha nincs túl nagy tered a konyhában, akkor amire Neked a legnagyobb szükséged van, az nem más, mint a kreativitás. Hogy előhozzuk a legszínesebb éned, mutatunk 5 apró, de elképesztően varázslatos konyhát a nagyvilágból. 

Étkezősarok az ablaknál 

Fantasztikusan indul majd minden reggel, ha kialakítottok egy aprócska étkezősarkot az ablak mellett. Nem baj, ha a konyha „főzős, alkotós” részén csak egy ember fér el, a lényeg, hogy a társasági sarokban mindenkinek legyen helye.

konyha2.jpg

Növeld a teret fa padlóval 

Bizony, a fa padlóburkolat képes megnövelni a teret egy apró konyhában. A normál padlólapoknál szükség lehet fugára, amely aztán összébb rántja a teret… legalábbis ezt az illúziót kelti, azonban, ha faburkolatot választunk a padlóhoz, akkor nincs szükség fugára, és az egész tér egy picit megnyílik körülöttünk.

konyha3.jpg

Mindent függőlegesbe 

A magas szekrények nem csak több helyet biztosítanak a konyhai dolgainknak, de olyan kifinomult dizájnt hoznak létre, amelyek egyértelműen azt az érzést keltik, hogy a konyhánk jóval nagyobb, mint a valóságban. 

konyha4.jpg

Több természetes fény, nagyobb tér 

A természetes fény varázslatos dolgokra képes. Persze egy panel konyhában nem alakíthatunk ki napfénytetőt, viszont a függönyöket eltüntethetjük. Valamint játszhatunk a színekkel is, például, ha sárga szekrényekkel töltjük fel a konyhát. 

konyha5.jpg

Elütő színek 

Csodákra lehetünk képesek, ha az amúgy egyszínű konyhánk legnagyobb szekrényét színesre mázoljuk. Ezzel valami egészen egyedi és különleges dolgot hozhatunk létre. Ráadásul a fókusz már nem azon lesz, hogy kicsi a konyhánk, hanem azon, hogy milyen bátrak vagyunk a rózsaszín szekrényünkkel. 

konyha1.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1717805991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Hetessyné Géczy 2023.08.21. 09:48:33

Nagyon sok jó ötletet találtam már itt, a furdőszobámmal és a konyhámmal kapcsolatban is . Köszönöm szépen .gratulálok sok szeretettel Hetessyné Géczy Judit
süti beállítások módosítása