Ilyen színű lesz a konyhád? 6 lenyűgöző ötlet 2022-re
2022. május 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ilyen színű lesz a konyhád? 6 lenyűgöző ötlet 2022-re

A színek kulcsfontosságúak a lakberendezésben, a terek érzékelésére és a helyiségek általános hangulatára is hatással vannak. Íme, 6 ötlet, amely különösen nagyot megy az idei konyhabútor trendekben.

Terrakotta konyhabútor

A terrakotta divatos szín ebben az évben. A meleg és mérsékelten élénk vöröses-barnás tónusok bármely helyiségben jól mutatnak. A konyhában kifejezetten kényelmes és barátságos hangulatot érhetünk el a terrakotta árnyalatok használatával. Jól kombinálhatóak semleges színekkel: feketével, fehérrel, szürkével, bézzsel és telt színnel, mint például a sötétzöld.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_03.jpg

Zöld konyhabútor

Egy másik kedvenc 2022-ben a zöld. A friss fű és a fenyő tüskéinek árnyalatai friss hatást adnak az enteriőrnek, a stressz oldásával és az optimizmus erősítésével a hangulatunkra is előnyös hatással vannak. A zöld színnel az egészséges élelmiszerekre, zöldségekre, gyümölcsökre asszociálhatunk.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_04.jpg

Bézs konyhabútor

A bézs időtlen klasszikus a lakberendezésben. Ezt a színt leginkább a sokoldalúságáért szeretik: bármilyen stílushoz organikusan passzol, szinte bármilyen komplex árnyalattal kombinálható, könnyen variálhatóak hozzá a bútorok és kiegészítők. Egy elegáns bézs színű konyhát párosítsunk természetes, fa vagy kő munkalappal, réz színű kiegészítőkkel.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_05.jpg

Fekete konyhabútor

A fekete szín sem veszíti el az aktualitását, és könnyen kombinálható más színárnyalatokkal. A fekete konyha frontok különösen látványosak lehetnek márvánnyal, acéllal és sötét fával párosítva.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_06.jpg

Color Blocking a konyhában

A Color Blocking először a divattervezők körében lett népszerű, majd a lakberendezők is alkalmazni kezdték. A konyhában ez a technika könnyen alkalmazható különböző színű frontok kombinálásával. Segítségével vidám, pozitív energiával teli hangulatot teremthetünk a konyhában.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_07.jpg

Pink konyhabútor

Egy lágy pink színárnyalat a konyhának légies, könnyed megjelenést adhat. Ez a szín sikeresen párosítható semleges árnyalatokkal, mint a szürke, de passzol élénkebb színekhez is, mint a zöld, narancs, lila.

uj_konyhabutor_szinek_2022_re_trendek_otletek_08.jpg

Ha szeretnél szakmai segítséget a konyhád felújításához, keresd fel bátran szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9317806021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása