15 izgalmas szín, amely csodásan fog mutatni az otthonodban
2022. július 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

15 izgalmas szín, amely csodásan fog mutatni az otthonodban

Éppen felújítás, lakásfestés előtt állsz? Íme, néhány nem szokványos árnyalat, amely rendkívül izgalmassá és egyedivé teszik az otthonod falait. Ha ódzkodsz nagy felületen használni a színeket, legyen csak egy fal vagy nagyobb felület színes!

1. Jádezöld  – Ez az „ékkőtónus” az otthonunkba varázsolja a Karib-tenger hangulatát. Helyezzünk még el néhány cserepes növényt is a zölden pompázó helyiségbe az összhatás kedvéért!

2. Merész sárga – Garantáltan vonzza a figyelmet, és jókedvre derít. Napfényes helyiségekbe kifejezetten ajánlott,mert megsokszorozza a fényhatást.

living4media_11512860-836x1085.jpg

3. Óceánkék – A kék szín már alapból is nyugtató hatású, ez az árnyalata pedig egyenesen a tengerparti vakációkat idézi majd fel az otthonunkban.

4. Pink – Nem feltétlenül igaz, hogy túl „nőies” lesz az enteriőr: kombináljuk fabútorokkal, délies elemekkel ezt a színt.

5. Fehér – Időtlen, klasszikus és minden stílushoz megy. Akármilyen stílusú, színvilágú enteriőrünk is van, a fehér szín gyönyörűen kiemeli azt.

6. Barackszín – Bájos, romantikus hatást szeretnénk, de nem a rózsaszín használatával? Akkor a lágy barack lesz a mi árnyalatunk. Izgalmas és finom hatást kelt, akár csak egyetlen falfelületen is.

7. Bíbor – Az élénkpiros színnel szemben a bíbor melegebb, nyugodtabb hatást kelt, így sokkal jobb választás lehet az otthonodba.

8. Ametisztlila – A drágakövek színei elegáns, fennkölt és izgalmas hatást csempésznek bármely helyiségbe, a nappali például kiváló színtér arra, hogy kísérletezzünk velük – akár csak egyetlen falfelületen. Ehhez a színhez leginkább a lila más tónusai vagy a kék élénkebb árnyalatai passzolnak, hogy ne legyen túl tompa az enteriőr színvilága.

designers-guild.jpg

9. Ébenfa – A country stílusú otthonokban remekül mutat az ébenfa, főleg akkor, ha világosabb fából készültek a bútorok.

10. Korall – A 2019-es év színének kikiáltott élénk korall szépségét igazán a semleges színvilágú bútorok és kiegészítők, az arany csillogása és az elegáns kék tónusai emelik ki.

11. Zsályazöld – Az egyik legtrendibb szín manapság. Ezzel a mutatós árnyalattal a természetet csempészhetjük be a négy fal közé.

morrisco.jpg

12. Barna – Világosabb bútorok mellett nem kell attól tartanunk, hogy túl borongós lesz a szoba hangulata, sokkal inkább egyfajta meghittséget fog magából árasztani.

13. Világosszürke – Egyszerű, mégis modern! Remekül feldobja a klasszikus otthonokat is, ráadásul könnyedén párosítható bármelyik másik színnel.

kepkivagas_1.JPG

14. Kobaltkék – Ne féljünk a sötétebb árnyalatoktól. Tökéletesen megnyugtató, kuckózós hangulatot kelt, kellemes és sejtelmes egyszerre.

15. Narancssárga – Ez a dinamikus háttérszín kiemel bármilyen művészeti alkotást, és meglepő módon sokkal világosabbnak érződik tőle a szoba.

Szerencsére nem kell kompromisszumot kötnünk már a burkolatok színválasztásánál sem, mert például van olyan fugázó, az Ultracolor Plus, amely  széles színválasztékban kapható, így biztosan találunk olyan árnyalatot, amely passzol a kiválasztott színünkhöz!

A Dursilite pedig egy olyan kiváló minőségű, akrilgyanta bázisú festék, amely mosható és vonzó, matt, sima felületet képez. Ezek a festékek elfedik a meglévő festéket és a régi szennyeződéseket, amelyek általában nehezen eltakarhatók, ráadásul “lepergetik" a koszt és tiszták maradnak egész életciklusuk alatt.

Ha szeretnél szakmai segítséget a lakásod, otthonod felújításához, tedd fel kérdéseidet szaktanácsadóinknak a honlapunkon.

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3417850227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása