6 meghökkentő ötlet a konyhába, amit látnod kell
2022. szeptember 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 meghökkentő ötlet a konyhába, amit látnod kell

Mindig jól jönnek a friss, új ötletek egy otthon berendezéshez, főleg egy felújítás vagy építkezés előtt.

Most összegyűjtöttünk 6 olyan rendkívüli ötletet, amelyeket érdemes bevetni a megszokott megoldások helyett a konyhában. Ezek garantáltan érdekessé és izgalmassá teszik a helyiséget, és nem is kerülnek olyan sokba.

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_02_1.jpg

Tipp #1: Sárgaréz a konyhában

A konyhába a legtöbben króm csaptelepekkel terveznek. Pedig a sárgaréz figyelemfelkeltő, kiváló alternatíva, amely megállja a helyét modern, klasszikus és rusztikus környezetben is.

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_05.jpg

Tipp #2: Konyhabútor két színben

Egyszerű, de nagyon hatásos ötlet, ha a teljesen fehér vagy más egyszínű konyhabútor helyett két színből álló összeállítást választunk. Ajánlott felülre tervezni a világosabb, és alulra a sötétebb árnyalatot.

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_06_1.jpg

Tipp #3: Mélykék konyhabútor

Maradjunk még a konyhabútor színénél. Manapság hódítanak a színes felületek a konyhában, és különösen népszerűek a kék szín különböző árnyalatai. De itt tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknek: lehet égszínkék, türkiz vagy mély lila is...

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_09_1.jpg

Tipp #4: Fotónyomatokkal díszített konyhaszekrények

És még egy tipp a konyhabútorhoz. Egészen egyedi dekorációra ad lehetőséget a fotónyomattal megbolondított konyhaszekrény. A kedvenc képed, motívumod, színed egészen meghökkentő módon köszönhet vissza a berendezésen.

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_07_1.jpg

Tipp #5: Színpompás, színes háztartási gépek, berendezések

Ha mégsem szeretnéd kipróbálni a színes konyhabútort, jó ötlet, ha a berendezések színpompásak és figyelemfelkeltők. A hűtőtől a kávéfőzőn át a háztartási gépekig rendkívül sok felület van, ami vidám színeivel a borongós reggeleket is feldobhatja.

9_uj_trend_es_otlet_konyha_es_furdoszoba_tervezesehez_11_1.jpg

Tipp #6: Mintás konyha hátfal - üveglappal fedve

A hagyományos csempe helyett lehet ezt a megoldást is választani. Elég egy érdekes nyomat, üveglappal fedve, LED fényekkel megvilágítva, és máris mesés, különleges hangulata lesz a legkisebb konyhának is!

Ha szeretnél további tanácsokat kapni az otthonod felújításával kapcsolatban, kérd szaktanácsadóink segítségét a honlapunkon. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2817891303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása