5+1 karácsonyi dekorációs trend – így díszítünk idén
2022. december 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5+1 karácsonyi dekorációs trend – így díszítünk idén

Nemsokára ismét elérkezik az év legszebb ünnepe, amikor díszbe öltöztetjük az otthonunk minden apró szegletét. Nézzük, hogy melyek a friss karácsonyi dekoráció trendek.

Karácsonyi dekoráció nélkül elképzelhetetlenek az ünnepek, így ne fogjuk vissza magunkat, amikor nekilátunk otthonunk dekorálásának. 

#1 – Különleges karácsonyi gömbök

A bársonnyal bevont gömbök rendkívül divatosak, ezeket a különleges hatás érdekében keverjük klasszikus stílusú díszekkel. Már egy-két gömbbel is modernebb, és extravagánsabb megjelenésű lesz a karácsonyfánk.

kep01_2.JPG

#2 – Illatgyertyák

A gyertyák különleges hangulatot teremtenek, ezek is elengedhetetlen kellékei a karácsonynak. Válasszunk fahéj, fenyő vagy cédrusfa illatút, így még tovább fokozhatjuk az ünnepi hangulatot!

kep02.JPG

#3 – Filigrán arany vagy ezüst dekorációk

A két klasszikus karácsonyi színt, az aranyat és az ezüstöt idén is bátran használhatjuk, továbbra is rendkívül népszerű az északi visszafogottság. Azonban figyeljünk arra, hogy ezek a dekorációk filigránok és letisztultak legyenek.

kep03_1.JPG

#4 – Sötét színek

Arannyal vagy ezüsttel párosítva nagyon elegáns hatást kelt a piros, a zöld vagy a kék, de természetes anyagokból készült dekor elemekkel is rendkívül jól mutatnak.

kep04.JPG

#5 – Neonszínekre fel!

Akiknek egyáltalán nincs kedve visszafognia magát karácsonykor sem, bátran díszíthet neonszínekkel: világosabb pinkkel, zölddel és sárgával, melyektől majdhogynem világítani fog a karácsonyfa. Ezeken kívül a pasztellszínek is népszerűek, nem beszélve a jégkék, a barack és a mentazöld dekorációkról.

kep05.JPG

+1 – Fenntartható dekoráció

Az utóbbi években egyre nagyobb szerepet kap a környezetvédelem, így nem meglepő, hogy a karácsonyi dekorációk közé is begyűrűzik ez a trend. Idén minden olyan dísz népszerű, amely műanyagmentes és olyan természetes anyagokból készült, mint a fa, a porcelán, a fém, a pamut vagy a papír.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3917975984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása