5 bámulatos szín, amitől életre kel a konyha
2023. május 31. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 bámulatos szín, amitől életre kel a konyha

Ha te is egy kissé már unalmasnak, egyhangúnak érzed a konyhádat, és kifejezetten egyedi, látványosabb, személyesebb hatásra vágysz, érdemes kipróbálni élénkebb, erősebb színeket! Jöjjön 5 inspiráló színötlet a konyhába.

Szép bézs-szürke konyhabútor

A bézs ideális választás azoknak, akik nem szeretnének nagyon vad színt a konyhába, de a fehértől is elszakadnának. A színnek könnyű és légies hatása van, mindeközben mégsem tűnik sterilnek, mint a fehér. A képen látható szürkés-bézses árnyalat a tiszta fehérhez képest melegebb hatást kelt.

bezs.jpg

Mentazöld felső konyhaszekrények

Eggyel merészebb választás a mentazöld, főleg, ha a fehérrel kombináljuk, ahogy az a képen is látható. A színátmenet az alsó és felső konyhaszekrények között könnyed, a kontraszt természetes. A többi felület semleges, így a zöld marad a fókuszban. 

menta.jpg

Vidám sárga konyhabútor

Ha a kellemesen meleg sárga színt választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a napfény azonnal beragyogja a konyhát, és mindenki vidám lesz, aki csak a helyiségbe lép. A képen látható konyha szokatlan és egyedi hatást vált ki. A csempék maradnak fehérek, így az erőteljes szín kiválóan érvényesülhet.

sarga_1.jpg

Egy különleges kék színárnyalat

Sokan talán túl merésznek gondolják, de márvány mintázatú fehér munkalapokkal, szimpla fehér metró csempe hátfallal és rézszínű fogókkal egészen lenyűgöző végeredményt kaphatunk egy kék színű konyhabútorral, ahogy az a képen is látható.

kek_2.jpg

Színkombináció: Mélykék és mélyzöld konyhabútor

Ha valami különlegesre kombinációra vágysz, és nem félsz a határozott, mély színektől, válaszd a mélykék és a mélyzöld nyerő kombinációját. Kiegészítésként a munkalapok készüljenek márványból, a padló pedig legyen egészen sötét árnyalatú fa. A képen látható megoldásban a konyhai hátfal márvány és réz berakásos, amely merészen a mennyezetig lett felrakva az ablak fölött.

kek_zold.jpg

Ha kedvet kaptál, és szeretnéd felújítani a konyhádat, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, és milyen termékek szükségesek a felújításhoz, fordulj bátran szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

 

Szakmai kérdésem van

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2318121356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:30

Nagyon jó és hasznos a cikk, köszönjük, további konyhafelújítási tippekben segítségükre lehetünk, keresse webáruházunkat wekerma.hu/konyhai-falpanelek

Köszönettel: Kerma Design
süti beállítások módosítása