Túl kicsi a konyha? Íme, 6 tuti megoldás
2023. július 03. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Túl kicsi a konyha? Íme, 6 tuti megoldás

Otthonunk egyik legfontosabb színtere a konyha, amely minél kisebb, annál ötletesebb megoldásokat kell keresnünk, hogy tágasabbá, hangulatosabbá tegyük. Nézzünk 6 ötletet a szakértőktől!

#1 Tükrös konyhapult

Egy kis optikai térnöveléssel máris jobban fogjuk érezni magunkat bármilyen kis helyiségben: legyen a konyhapult fölötti falra felrakva a tükör!

tukros-konyha.jpg

#2 Világos színek, fémes csillogás

Ha jól játszunk a konyhapult fölötti csempével, akkor egy kicsit növelhetjük a térérzetet. Egyik ilyen megoldás volt a tükör, de ha az túl direkt, akkor használjunk fémesen csillogó anyagokat bútorként, csempeként vagy akár kiegészítőként is.

keramia-konyha.jpg

#3 Tárolók mindenütt

A tökéletes rendszerezés alapja, ha minél több tárolót, dobozt használunk a konyhában. Válasszunk izgalmas, összeillő, esetleg színes darabokat, amik dekorációnak is tökéletesek lesznek.

#4 Guruló konyhasziget

Elfér a szekrényben, és bármikor, könnyedén elővehető, ha szükségünk van rá. Ha több szinteset választunk, akkor még több felületünk lesz a pakolásra, mely egy nagyobb vacsora előkészítésénél elengedhetetlen.

#5 Kihúzható bútorok

Okos megoldást jelentenek az összecsukható, kihúzható, felhajtható bútordarabok. Legyen egy olyan étkezőasztalunk, amelynek méretét kedvünk szerint állíthatjuk be, vagy akár a falból hajthatjuk ki, és akár egy olyan szekrényünk, melyet ki lehet húzni akár konyhapultnak is, ezzel növelve a pakolófelületünket.

burkolat-konyha.JPG

#6 Fellógatott eszközök

Ha már nem tudunk hova pako5lni, mindig jó megoldás fölfelé terjeszkedni. Egy magas polccal vagy felfüggesztett eszközökkel könnyedén megoldhatjuk a problémát – ez utóbbi igen stílusos lehet! Rakjuk a konyhapult fölé, vagy akár a falra is felerősíthetünk eszköztartó rudakat.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

 (Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3918140012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása