8 ötlet: így lesz sikkes és nagyon stílusos hangulat a lakás egyik központjában
2023. augusztus 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

8 ötlet: így lesz sikkes és nagyon stílusos hangulat a lakás egyik központjában

Játékos, sikkes és nagyon stílusos – ami egy nőnek jól áll, azt a lakberendezésben is érdemes kipróbálni! Nézzük, hogyan dobhatjuk fel stílusosan a hálószobát, hogy egyedi és kényelmes legyen.

#1 Izgalmas részletek

A tökéletes harmónia az apróságokon múlik. Bájos minták, finoman kerekded tárgyak és lágy ívű bútorok segítenek minket ebben!

mapei-lakas3.jpg

#2 Látványos csillogás

Egy tér finomságát, előkelő megjelenését a fénylő részletekkel tehetjük még látványosabbá. Az arany csillogása játékos dísztárgyainkon is visszaköszönhet: egy unikornis vagy egy kezeket formázó függönyelkötő egy csepp humorral fűszerezi az enteriőrt.

mapei-lakas2.jpg

#3 Üde színfoltok

Kísérletezz bátran! Egy színben elütő elem, például egy kép, stílusosan lazíthat a szigorú értelemben vett elegancián.

mapei-lakas4.jpg

#4 Egy kis pompa

A karakteres daraboktól válik igazán eredetivé egy helyiség. Az érdekes formájú, kagylóhéjra emlékeztető bársonyfotel vagy a csillogó flitteres díszpárna önmagában is stílusteremtő darab. Az aranyfényű bútorlábak pedig finoman becsempészik a luxus érzetét otthonunkba.

#5 Különleges motívumok

Egy nő mindig odafigyel a részletekre. Egy helyiség meghitt jellege is hangsúlyosabbá válik az aprólékosan, akár intarziákkal díszített bútoroktól, kiegészítőktől.

mapei-lakas1.jpg

#6 Vonzó ívek

Nőies, lágy, tehát gömbölyű. Ha feminin hatásra törekszünk a térben, a szögletes vonalak helyett válasszunk lekerekített formájú kiegészítőket, bútorokat. Az azonos alakú tárgyak ritmust adnak a térnek, harmóniát teremtve ezzel a helyiségben.

#7 Virágok és levelek

A természet örök ihletforrás. Egy apró, kecses növényi motívumokkal díszített tapéta mellett tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha a szabadban, egy pompás virágokkal teli mezőn pihennénk.

#8 Rojtok és bojtok

Az etnó stílus erőlködés nélkül oldja a fényűző elemek komolyságát. Egy kis stílustörés felfrissíti az összképet, a bojtok pedig szuperdivatosak.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Kérdezek a szaktanácsadótól

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4018164162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása