A wow-hatás: színes és egyedien kreatív otthonok egyszerű titka
2023. július 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A wow-hatás: színes és egyedien kreatív otthonok egyszerű titka

Biztosan te is jártál már egyedi és vidám otthonokban, ahova szívesen azonnal beköltöznél. Az ilyen lakásokban általában nagyon jól érzi magát az ember, a színek, a formák, a kreatív megoldások vidámsággal töltik el a lakókat.

Hogyan lehet ezt elérni? Erre mutatunk pár pompás ötletet!

Kreatív és vidám falakat úgy teremthetünk, ha megfelelő arányban, harmonikus színvilággal illesztjük és válogatjuk össze a különböző csempeformákat, színeket, dekoratív elemeket. 

otthon-burkolas1.jpg

Az igen divatos geometrikus trend mintái erre tökéletesen megfelelnek. Izgalmas látványt kapunk a csempelapok elrendezésével, formájával, a különböző lerakási variációkkal is. Nézzünk erre pár ötletes megoldást.

  • Gyönyörű, egyedi kombinációt teremthetünk a járólap és a faburkolat kombinálásával. A két különböző felület találkozása határozott térrendezést eredményez, a látvány magáért beszél.
  • A geometrikus alapminták kombinációiból – kör, félkör és négyzetek, háromszögek – létrejött dekoratív mintákat leginkább pasztell árnyalatokkal szokás társítani. Igazán üdítő színfoltja lehet otthonunk bármely terének, legyen az akár a nappali, a konyha vagy a fürdőszoba.
  • Egy falsík élénkebb, színesebb burkolásával játékos, kreatív, fiatalos tereket teremthetünk. Érdemes arra figyelni, hogy a burkolatok mintájában megjelenő színek valahol köszönjenek vissza az enteriőr részletein, kiegészítőin. Ha a szaniterek vagy a bútorok hófehérek, valóban üde kontrasztot kaphatunk.
  • A hatszögletű csempeminták kiválóan formázzák, mintázzák a teret, izgalmas látványt nyújtanak, de mégis képesek elegánsak, letisztultak maradni.

 

otthon-burkolas2.jpg

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon

 

Szakmai kérdésem van

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5918140224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása