A 4 leggyakoribb hiba a fürdőszoba felújításakor
2023. október 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A 4 leggyakoribb hiba a fürdőszoba felújításakor

Egy fürdőszoba felújítás nem kis pénzbe kerül, de sok esetben az információ hiánya további, váratlan költségeket eredményez, a felújítás kicsúszik a tulajdonos kezei közül, és csalódással végződik.

Te ne járj így! Nézd meg, mi az a 4 pont, ahol érdemes figyelni.

 

Nem a praktikumot tartják szem előtt

Amikor valaki az új fürdőszobáját tervezgeti, három dolgot kell szem előtt tartania:

  1. biztonság
  2. praktikusság
  3. kényelem

Könnyű ezekről megfeledkezni, és csak a csempe mintájára vagy a zuhanyfülke formájára koncentrálni. Pedig a fürdőszoba mindenekelőtt kényelmes és könnyen használható kell, hogy legyen, nem beszélve a biztonságról.

Rossz anyagokat választanak

Amikor anyagokat választasz, mindig lebegjen a szemed előtt, hogy tartós és vízálló segédanyagok kerüljenek beépítésre. Hatalmas csalódást okoz, ha nem sokkal a fürdőszoba felújítása után a faburkolat megdagad, megvetemedik, a falon a festék mállik, vagy a sarokban megjelenik a penész… A silány anyagok ugyanis szinte garantáltan ezt vonják maguk után.

Sajnálják a pénzt szakemberekre

Komoly oka van annak, ha valaki túlságosan olcsón dolgozik: alacsony színvonalú munkát végez, és emiatt nincsenek referenciái. De az is elképzelhető, hogy nem gondolkodik hosszú távon, és képtelenség lesz őt megtalálni, ha probléma merülne fel.

Ráadásul a kókler szakember munkája a legjobb minőségű anyagokat is tönkreteszi, ezek ronda és olcsó terméknek fognak tűnni. Semmi sem költségesebb, mint amikor a rosszul végzett munkát javítani kell!

Túlságosan követik a divatot

A trendeket figyelni hasznos: sok esetben így ismerkedhetünk meg új anyagokkal, új fejlesztésekkel. Semmiképp sem kell azonban vakon követni őket! !Elsősorban azt érdemes észben tartani, hogy a fürdőszobát nem fogjuk évente kicserélni. 

Aki biztosra akar menni a fürdőszoba felújítása során, az tartson ki a klasszikus formák és a világos színek mellett. A tiszta vonalvezetés és a semleges színek nyugodt, kellemes légkört biztosítanak, és nincs olyan szezon, amelyik ne építene rájuk trendet.

top-5-bakloves-furdoszoba-felujitasakor_1.jpg

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9118209295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása