Káprázatos: régi panellakásából hangulatos otthon
2023. november 01. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Káprázatos: régi panellakásából hangulatos otthon

Egy régi, 57m2-es, háromszobás panellakásból alakított ki otthonos teret a belsőépítész. Az eredmény modern, élénk és hangulatos enteriőr, skandináv stílusú elemekkel, amelyben tökéletesen elfért minden.

Nézzük a részleteket, képekkel!

Az előszoba

A lakásba belépve, az előszobában a csempe mintájának sárga színe azonos a padlószegély sárga árnyalatával.

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_02-750x1125.jpg

A konyha

A panellakásban a konyha csak 6 négyzetméter. Itt ugyanazt a padlócsempét használták, mint az előszobában. A konyhában aktívan használták a sárga színt, mely élettel tölti meg az heyiséget, és jókedvre derít. A konyhaszekrény két színű, alsó része szürke, felső része fekete – a laminált munkalap szintén fekete. Sarok konyhabútorban az összes szükséges készülék elfér, az étkezőrész egy kis kanapéval, párnázott székkel és egy kerek asztalkával van kialakítva. 

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_04-750x1125.jpg

A nappali

A nappaliban a falakat festették, és részben fehér dekortéglával burkolták. A kanapé türkizkék, fölötte a falat a megrendelő kedvenc rendezőjének filmposzterei borítják. A lodzsát teljesen szigetelték, hogy dolgozósarkot alakíthassanak ki.

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_07-750x500.jpg

A hálószoba

A hálószoba kicsi, de jól átgondolt. A franciaágy emelőszerkezettel van felszerelve, a matrac alatt tárolóhellyel és van egy ruhásszekrény is a helyiségben. A megfelelő világítás segít a tér zónáinak elkülönítésében – van egy csillár az ágy fölött és süllyesztett lámpák a szekrény által kijelölt öltöző zóna fölött.

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_16.jpg

A fürdőszoba

A felújított fürdő domináns színei a fekete és a fehér. A burkolat kétféle stílust ötvöz: a metrócsempe mellett egy fekete-fehér-szürke mintázatos csempe is megtalálható, amely egy sávban a falra is felfut.

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_21-750x1125.jpg

A gyerekszoba

A sárga szín itt is visszaköszön, a zölddel és a meleg barnával kombinálva igazán meghitt hangulat uralkodik a helyiségben.

nagymama_panellakasabol_apa_es_fia_hangulatos_uj_otthona_57m2_18-750x1125.jpg

Te is kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7818214753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása