Így teheted trendivé az idei karácsonyt egyszerűen
2023. december 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így teheted trendivé az idei karácsonyt egyszerűen

Ha idén karácsonykor kicsit ki szeretnél törni az eddig megszokott díszítési keretekből, akkor erre pont tökéletes lehet néhány karácsonyi dekoráció, amelyekben az a közös, hogy nagy méretükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Mutatjuk, miért igazán divatosak most ezek a nagyobb díszek, illetve hol tudod őket elhelyezni

 

Ajtódísz

Egy szezonális ajtódísz az év minden szakaszában feldobja a házad külsejét, de karácsonykor egy túlméretezett adventi koszorúval nem tudsz mellé lőni. Ezekre mehetnek ugyanúgy a díszek, mint a hagyományos darabok esetén, kivéve a gyertyákat, hiszen így azokra nem lesz szükséged.

ajtodisz.jpg

Ablakdísz, szintén koszorúból

Egy méretes koszorú nem csak az ajtón mutat jól, hanem az ablakokban is. Érdemes belülre tenned. Pár öntapadós kampóval, esetleg damillal könnyen rögzítheted is. Egy fénysorral betekerve egy egyszerű, csupán fenyőből álló koszorú is tökéletes nagyméretű karácsonyi dekoráció lehet.

ablakdisz.jpg

Nagyméretű karácsonyi girlandok, fenyőágak

A girlandok és a fenyőágak szinte bárhol jól mutatnak, így ne félj bátran használni ezeket sem. Nyugodtan készíts nagyméretű girlandokat, amik nagyobb falterületeket is képesek befedni, hiszen karácsonykor nem létezik túl sok dekoráció. A fenyőfaágakat rendezd nagy vázákba, remek illatot fognak árasztani az ünnepi időszak alatt. Ezekre is kerülhet pár nagyobb dísz.

girland.jpg

Karácsonyfa

Ne hagyjuk ki a karácsonyfát se, hiszen a legkönnyebb és leginkább kézenfekvő megoldás ennek dekorációja. Idén próbálj meg olyan díszeket beszerezni, amik minél nagyobbak. Ezek a nagy gömbök az apró díszekkel kombinálva mutatnak a legjobban, de egy karácsonyfát nem tudsz elrontani, csak díszítsd, ahogy neked tetszik.

karacsonyfa.jpg

(Forrás)

Ha lakásfelújítást tervezel a közeljövőben, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4518254549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása