Így frissítsd fel az otthonod szinte teljesen ingyen
2024. február 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így frissítsd fel az otthonod szinte teljesen ingyen

Az év elején mindenki szeret tiszta lapot nyitni, ez az otthonunkkal sincs másképp! Persze az is fontos szempont, hogy a lakásmegújító projekt ne legyen túlságosan költséges, ezért most olyan tippeket mutatunk, amelyekkel pénztárcabarát módon frissít

lakberendezes.jpg

#1 Gondolkodj úgy, mint egy profi stylist

Keress inspiráló weboldalakat, és ha találsz olyan otthonokat, amit te is el tudnál képzelni, próbáld meg leutánozni az elrendezést, a dekorációt és a színvilágot. A lakberendezők a valóságban nem költenek túl sokat a stílusos kiegészítőkre, sokkal inkább az elrendezésre és az összhangra fektetik a hangsúlyt – ezt tanulhatjuk el tőlük.

#2 Rendezd át

Egy darab papír és egy ceruza segítségével tervezd újra a szobák berendezését. Nincs szükség új bútorokra, a már meglévők átrendezésével új köntösbe öltöztetheted a hálószobát vagy a nappalit. A hasonló funkciójú bútorokat a szobák között is lehet cserélgetni, nagy változást lehet így elérni. 

#3 Keresd elő a régi holmikat

Van egy régi teniszütőd valahol elfekvőben a lakásban, vagy egy régi porcelántálad? Keresd elő az eldugott, de mutatós, szép tárgykat, és helyezd ki a lakás különböző pontjain ízlésesen, valódi művészi kompozíciót létrehozva ezzel.

#4 Használd fel a megmaradt festékeket

Ha maradt a legutóbbi festésből némi festék, itt az idő, hogy hasznát lásd végre, és egy falat vagy falsávot kifess. Kevés színnel is sokat dobhatunk a megszokott képen.

#5 Rendezd át a könyvespolcot

A könyvespolc a ház azon része, ahol a legkisebb erőfeszítéssel a legnagyobb változást érhetjük el. Cserélj ki néhány kötetet, hívass elő új családi fényképeket a képkeretekbe, és a jól megszokott porcelán figurák helyére állíts egy dekoratív cserepes növényt. 

#6 Vidd be a természetet a lakásba

A frissesség legbiztosabb forrása maga a természet. Az örökzöld fákról vágjunk le néhány szép ágat, és egy vázába állítva élénkítsük fel velük a nappali levegőjét. Minél központibb helyre tesszük őket, annál biztosabb a hatás.

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1918308615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása