Ezt a 4 trendet hozza a lakberendezés 2024-ben
2024. január 03. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezt a 4 trendet hozza a lakberendezés 2024-ben

A lakberendezők 4 irányzatot határoztak meg, melyek dominálni fogják a 2024 lakberendezési trendjeit. Bármelyik stílust választod is, törekedj arra, hogy az otthonod tükrözze a személyiségedet, és azokat az értékeket, amelyek fontosak számodra.

Nézzük, az elkövetkezendő év milyen izgalmas kihívásokat hoz a lakberendezés terén.

#1 A vidékies elegancia és modern dizájn találkozója

A „Chic Farmház” a vidéki elegancia és a modern dizájn izgalmas kombinációja. 2024-ben látni fogjuk a rozsdamentes acél és a fa ötvözését, ami meleg, barátságos atmoszférát teremt az otthonokban. A világos színek és az antik tárgyak elegáns keveréke jellemzi ezt a stílust, amely egyfajta melegséget és eleganciát teremt az otthonunkban.

mapei-felujitas1.PNG

#2 A minimalizmus és funkcionalitás jól megfér együtt

2024-ben is a világos, természetes színek és a minimalista bútorok dominálnak majd. A skandináv stílus sosem megy ki a divatból. Egyszerűsége, letisztultsága és funkcionalitása miatt mindig az élmezőnyben van. Ha korábban minimalista stílusú otthonod volt, könnyű dolgod van, hiszen csak a jellegzetes, skandináv otthonosságot kell belecsempészned a térbe.

mapei-felujitas2.PNG

#3 A rendezetlen minimalizmus

A rendezetlen minimalizmus azt jelenti, hogy egyszerűséget és tisztaságot ötvözünk a könnyed, laza stílussal. A hanyagság eleganciájával játszó rendezetlen minimalizmusban az organikus anyagok és az egyszerű formák kerülnek előtérbe. Ez a trend 2024-ben egyre népszerűbb lesz, mivel lehetővé teszi az otthonoknak, hogy egyszerre legyenek tiszták és kényelmesek. 

mapei-felujitas3.PNG

#4 A tökéletes tökéletlenség

A japán Wabi Sabi filozófia az elmúlás és az elbűvölő imperfekció szépségének ünnepléséről szól. A Wabi Sabi stílusban az egyszerűség, a természetes anyagok és a visszafogott színek jellemzők, amelyek egy kellemes, lelassult otthont teremtenek. 2024-ben egyre többen fognak rájönni, hogy az apró hibák és az idő múlása valójában meghatározza otthonunk egyedi szépségét.

mapei-felujitas4.PNG 

(Forrás)

Kedvet kaptál egy felújításhoz? Ha elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj kérdéseiddel a szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8618278579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása