Ez az 5 csodaszép konyhai trend hódít majd 2024-ben
2024. január 08. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ez az 5 csodaszép konyhai trend hódít majd 2024-ben

Úgy tűnik, a 2024-es konyhákban a kényelem, a praktikum és az egyszerűség lesz fókuszban. Az évtizedekkel ezelőtti otthonos melegséget próbáljuk majd meg modern köntösbe öltöztetni, ezáltal a funkcionalitás és az esztétikum a meghittségben találkozik

Íme, 5 elképesztő példa, amelyből inspirálódni lehet.

#1 Otthonosság mindenhol

2024 egyik jelmondata: otthonosság minden felett, beleértve a tökéletességet is. A lakberendezők szeretnék, ha 2024 az élet ünnepléséről szólna, és minden kedves kiegészítő helyet kapna a főzőtérben, még ha nem is lesz tökéletesen harmonikus az összhatás.

konyhai-trendek5.PNG

#2 Étkezők helyett konyhapultok

Akiknek van konyhaszigetük, azok valószínűleg már teljesen leszoktak az étkezőasztal használatáról. 2024-ben már konyhasziget sem kell majd ahhoz, hogy legyen okunk mellőzni az étkezőt, hiszen magasított székekkel már a konyhapult is tökéletes hely lehet a vacsora elfogyasztásához.

konyhai-trendek3.PNG

#3 Visszatérnek a nyitott polcok

Jövőre a fedett szekrények és polcok is visszaszorulnak. Helyettük ismét előszeretettel ajánlják a nyitott polcokat, még a letisztultságok kedvelők számára is. Ez a megoldás egyszerre mutatós és kényelmes, így az esztétikum nem megy a praktikum rovására. Sokan ódzkodnak a nyitott polcoktól, nekik azt ajánljuk, hogy csak a polcok egy részét tegyék nyitottá.

konyhai-trendek2.PNG

#4 Divatosak lesznek a földszínek

Az elmúlt években szinte elképzelhetetlen volt, hogy a fehér, a szürke vagy a fekete hármasán kívül más színhez nyúljanak a lakberendezők a konyhában. De végre az otthonosság lesz a középpontban. A konyhaszekrények földszínekben fognak pompázni, mégpedig a zöld és a barna lesznek a befutók.

konyhai-trendek1.PNG

#5 Visszatérnek a drámai színek is

Az unalmas fehér konyha már a múlté. 2024-ben jönnek a helyére a drámai árnyalatok. A lakberendezők arra buzdítanak mindenkit, hogy merjenek bevállalni tengerészkék, burgundi vörös vagy éppen padlizsánlila konyhai berendezéseket.

konyhai-trendek4.PNG

(Forrás)

Ha kedvet kaptál egy gyors felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr10018278595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása