Ezeket a színeket fogod látni mindenhol 2024-ben
2024. január 15. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezeket a színeket fogod látni mindenhol 2024-ben

Minden évben vannak olyan meghatározó színtrendek, amelyek meghatározzák, milyen színű tárgyakkal, burkolatokkal, festékekkel fogunk találkozni a lakberendezési áruházakban.

Ha szeretnéd mostanában felújítani az otthonodat, érdemes megnézni az újdonságokat, mert rengeteg friss ötlettel találkozhatsz!

Vissza a természethez: pasztellzöld

A természet színei, a barnák és zöldek visszafogottabb árnyalatai abszolút kedvencek lesznek a következő években. A pasztellzöld lágy, megnyugtató árnyalat, szóval, ha nem vagy igazán bevállalós, de szeretnéd szép és különleges színekben látni az otthonodat, ez egy remek választás. A természet inspirálta finom árnyalatok közismerten jól illenek a hálószobába, a dolgozószobába vagy az előszobába, mivel stresszcsökkentő hatásúak.

Szürkéslila

A különleges árnyalat egyszerre meleg és hideg, emlékeztet a hajnali ég színére, és ezzel egy új kezdet frissességét árasztja. Lehet levendulás, lehet padlizsános, a szürkének köszönhetően visszafogott, megnyugtató színt kapunk, ami egyszerre elegáns és modern. Mivel relaxáló hatású, főként a hálószobába ajánlott.

trend-riado-festek-szin.jpg

Kínai porcelán

A világhírű kínai kék-fehér porcelán kék árnyalatáról van szó, amely a kobalt- és a tintakék keveréke. Nyugalmat áraszt, mert kellemes szín, amelyet értékelni fogsz, ha az otthonodra mint a béke és a csend szigetére tekintesz. Relaxálás, pihenés, elvonulás a világ zajától – ezek azok a fő motívumok, amelyek a lakberendezésben vezető szerephez fognak jutni a következő időszakban.

Élénksárga

A sárga képviseli a 20-as években a vidám, energikus színeket. A sárga a vezető trendek közé tartozik egy ideje, de inkább a visszafogottabb, pasztellesebb árnyalatok vitték eddig a prímet. Az biztos, hogy az élénksárga jó választás a nappaliba és a gyerekszobába, és általában mindenhol, ahová napos hangulatot szeretnénk varázsolni.

Homokszín

Elegáns hatású szín, ami a falon gyönyörűen mutat, és garantáltan bármilyen lakberendezési stílushoz tökéletesen illik. Tökéletes szín egy „meleg családi fészekhez”, különösen, ha kényelmes bútorokkal, párnákkal és puha takarókkal kombináljuk.

Ha már megvan a szín, már könnyű dolgod lesz: a Mapei beltéri festékei kiváló minőséget biztosítanak hosszú távon.

Ha kedvet kaptál egy gyors felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.


Szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3018280947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása