2024 kedvence színe mindenhol jól néz ki a lakásban
2024. április 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

2024 kedvence színe mindenhol jól néz ki a lakásban

A tavaszi otthonmegújítás során az egyik központi kérdés, hogy milyen színűek legyenek a falak. Az egyik népszerűbbé választás manapság a zsálya zöld.

Elegáns, visszafogott árnyalat, mégis bármilyen helyiséget remekül feldob. Nézzük, hogyan és miért érdemes dekorálni ezzel a csodaszép színnel.

4 ok, amért érdemes a zsálya zöldet választani

 

Természetes hangulatot áraszt

Ez az árnyalat hatásosan idézi meg a természetet a belső terekben, ami továbbra is központi téma a lakberendezésben.

 kep01_2_1.PNG

 

Egyszerűen kombinálható

A zsálya könnyen párosítható más színekkel és stílusokkal. Pár példa: kombináld a fehérrel, a szürkével vagy a fa színeivel. Ezáltal sokféle stílusú otthonban jól mutat, és a meglévő bútorokhoz is használhatod.

 

A zsálya zöld egyszerre friss és nyugtató

A zsálya az olyan helyiségekben ideális választás, ahol a relaxáció és a pihenés a cél. Ilyen például a hálószoba vagy a nappali. 

 kep03_2_1.PNG

 

Időtlen eleganciát áraszt

Bár a divatirányzatok jönnek és mennek, a zsálya időtlen eleganciát sugall, és hosszú távon is modern és stílusos maradhat.

3 tipp, hogyan használd a zsályát az otthonodban

 

Dekoráció

A párnák, a függönyök vagy a szőnyegek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy ezt az árnyalatot bevidd a belső tereidbe anélkül, hogy nagyobb munkálatba fognál.

 kep04_2_1.PNG

 

Falszín

Ha zsálya színűre festenéd a falakat, fontos, hogy alaposan megtervezz minden lépést, és gondoskodj róla, hogy a választott árnyalat a szobád többi részéhez is illeszkedjen. Ha nem szeretnél festeni, de szeretnéd a zsálya zöldet viszont látni a falaidon, választhatsz hozzá tapétát vagy csempét is ebben az árnyalatban.

 kep02_2_1.PNG

 

Bútorok és kiegészítők

Ha a falaidat már más színűre festetted vagy tapétáztad, válassz bútorokat vagy kiegészítőket ebben az árnyalatban. Egy zsálya színű kanapé vagy egy szép fotel különleges stílust és karaktert kölcsönözhet a térnek.

 

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon.

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr818348787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása