Gyakori hibák a kis méretű fürdőszobákban
2024. március 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Gyakori hibák a kis méretű fürdőszobákban

Ha szeretnéd okosan kihasználni a fürdőszobád minden egyes négyzetméterét, érdemes elkerülnöd a leggyakoribb tárolási hibákat, amelyek csak foglalják a helyet. Ezekből mutatunk most ötöt!

A rendszerezés hiánya

Egy ideig működik, hogy nincs semminek se helye, ám egy idő után, amikor már felhalmozódnak a flakonok, dobozok, üvegcsék, akkor előbb-utóbb óhatatlanul összekuszálódnak a dolgok. A legjobb, amit tehetsz, hogy nemcsak praktikus tárolókat használsz, hanem rendszerezőket is, amik ugyancsak támogatják a maximális helykihasználást.

furdo_2.jpg

A tükrös szekrény elhagyása

Óriási luxus lemondani a tükrös fürdőszobaszekrényről, csak mert úgy érzed, nem illik a fürdőszoba stílusába. Rengetegféle változata létezik, érdemes rá időt szentelni, és megkeresni a megfelelőt, mert kiváló tértágító tárolási lehetőséget kínál.

Túl alacsony polcok

Rengeteg alacsony szekrénnyel vagy polccal lehet találkozni a fürdőszobákban. Ezeknek az egyetlen praktikus oka a mosdó alatti hely kihasználása, ami teljesen logikus, ám a többi tárolónak egyáltalán nem kell olyan alacsonyan lennie, hogy csak görnyedve tudj hozzáférni a tartalmához. Válassz inkább olyan vertikális megoldásokat, mint például a helytakarékos sarokpolcok, amelyeken rengeteg minden elfér!

fudo1.jpg

Parlagon hagyott falak

Mire használod a fürdőszobád falát, ha nem tárolásra? Persze, nem kell minden négyzetcentimétert polcokkal vagy alternatív tárolókkal borítani, de azért valószínű, hogy néhány fali alkalmatosság bőven elfér. A lényeg, hogy kényelmesen hozzáférj a holmikhoz, és ne jelentsenek akadályt a szabad mozgásban, hiszen attól még kisebbnek érződik a fürdőszoba.

Túl sok a jóból

Annyi fantasztikus fürdőszobabútor és kiegészítő létezik, hogy valóban nehéz közülük választani. Emiatt a legtöbben túl sokat halmoznak fel belőlük, pedig itt is érvényes, hogy a kevesebb több. Néhány jól összeválogatott darab sokkal jobban tud érvényesülni, mintha egyszerre vonultatnál fel mindent, ami megtetszik.

Ha esetleg épp időszerű egy nagyobb felújítás, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4018322087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása