9 meghökkentő ötlet a konyhába és fürdőszobába, amit Önnek is muszáj látnia
2018. december 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

9 meghökkentő ötlet a konyhába és fürdőszobába, amit Önnek is muszáj látnia

Felújítás előtt vagy tervezéskor mindig jól jönnek a friss, új ötletek. Most összegyűjtöttünk 9 olyan rendkívüli ötletet, amelyeket érdemes bevetni a megszokott megoldások helyett. Ezek garantáltan érdekessé és izgalmassá teszik az Ön otthonát is, és nem is kerülnek olyan sokba.

Csodaszép ötletek a konyhába:

  1. Menő: sárgaréz a konyhában

A konyhába általában króm csaptelepeket képzelünk el. Pedig a sárgaréz kiváló alternatíva, amely modern, klasszikus és rusztikus környezetben is megállja a helyét.

  1. Friss: konyhabútor két színben

Egyszerű ötlet, de annál hatásosabb. A teljesen fehér vagy más egyszínű konyhabútor helyett válasszon két színből álló összeállítást. Ajánlott felülre tervezni a világosabb, alulra a sötétebb árnyalatot.

  1. Nem szokványos: mélykék konyhabútor

Maradjunk még a konyhában: hódítanak a színes felületek a konyhában, különösen népszerűek a kék szín árnyalatai. De itt tényleg csak az Ön fantáziája szabhat határt a lehetőségeknek: lehet égszínkék, türkiz vagy mély lila is...

  1. Színpompás: színes háztartási gépek, berendezések

Ha mégsem szeretné megkockáztatni a színes konyhabútort, legalább a berendezések legyenek színpompásak! A hűtőtől a kávéfőzőn át a háztartási gépekig rendkívül sok felületünk van, ami vidám színeivel a borongós reggeleket is feldobhatja.

  1. Bámulatos: fotónyomatokkal díszített konyhaszekrények

Egészen egyedi dekorációra ad lehetőséget a fotónyomattal megbolondított konyhaszekrény. Kedvenc képe, motívuma bárhonnan visszaköszönhet.

  1. Mesés: mintás konyha hátfal - üveglappal fedve

A hagyományos csempe helyett lehet ezt a megoldást is választani: egy érdekes nyomat, üveglappal fedve, LED fényekkel megvilágítva. Ettől mesés, különleges hangulata lesz a legkisebb konyhának is!
Elképesztő ötletek a fürdőszobába

  1. Exkluzív: kvarc burkolatok, munkalapok

A megszokott és unalmas gránit helyett játsszon el a gondolattal, és nézzen körül a különböző kvarc burkolatok, munkalapok között. Nemcsak szépek, hanem rendkívül strapabírók is.

  1. Meghökkentő: kőből készült mosdók és kiegészítők

Bármilyen stílusú is a fürdőszoba: modern, klasszikus, minimál vagy rusztikus, a kőből készült mosdók egészen egyedi karaktert adnak a helyiségnek.

  1. Csodás: színes ajtók

Próbálja ki ezt az egyszerű ötletet: fesse be az ajtókat érdekes, merész színűre. Ha mégsem tetszik, nem olyan nehéz visszacsinálni az egészet.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3614394442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása