Last minute karácsonyi dekorációk gyorsan, egyszerűen
2019. december 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Last minute karácsonyi dekorációk gyorsan, egyszerűen

Hogyan készíthető percek alatt karácsonyi dekoráció az otthonunkba? Íme, pár last minute, apró trükk, amivel ünnepivé varázsolhatjuk az otthonunkat, és még költekezni sem kell hozzá. A vendégek pedig észre sem fogják venni, hogy nem hetek óta készültünk a karácsonyi dekoráció elkészítésével.

Karácsonyfa helyett

Ha nem volt idő megvenni a fát, vagy nem is szeretett volna fenyőfával bajlódni, akkor is lehet karácsonyfája! Nevezzen ki egy szobanövényt karácsonyfának és díszítse fel.

Vagy keressen hat egyforma befőttesüveget, állítsa őket egymásra és díszítse fel, például ahogy a képen látható.

A díszpárnák ünneplői öltözete

Jó ötlet és gyorsan kivitelezhető, ha a díszpárnákat ünneplőbe öltöztetjük. Csak kösse át a párnát szalaggal, például amit ajándékcsomagolásból maradt, mintha az is egy ajándék lenne! Kössön a szalagból masnit vagy ragasszon rá készen kapható virágmasnit és már kész is!

Asztali dekorációk percek alatt

Csak körül kell nézni otthon, rengeteg tárgy alakulhat át karácsonyi dekorációvá villámgyorsan. Mutatunk pár példát.

Egy dísztálba vagy gyümölcstálba helyezzünk el karácsonyi díszeket, terméseket, fahéjat, csillagánizst, és már készen is van az asztali dísz. A színek harmóniájára érdemes figyelni!

A következő díszhez csak két üvegpohárra, faháncsra, dióra, fahéjra, ánizsra és egy kis maradék csipkeanyagra és spárgára van szükség, és máris készen van a kétrészes, gyertyás asztali dísz.

A különböző sütőformákkal is egyszerűen fel lehet dobni a terítéket!

Jó ötlet három különböző poharat összeválogatni, a szárukra spárgát, csipkét, és egy kis anyagdarabot kötni. Ezek után meg kell a poharakat fordítani, mindegyikbe más-más termést tenni, a talpukra pedig mécseseket elhelyezni, máris kész a mutatós ünnepi dekoráció.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1015341098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása