Amíg aludt, mi átfestettük a bejárati ajtaját – Ilyen lett:
2021. január 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Amíg aludt, mi átfestettük a bejárati ajtaját – Ilyen lett:

Egészen különleges otthonszépítő tippeket hoztunk Önnek, családjának, otthonának. Készítsen elő egy forró kávét, és jöjjön velünk egy pár perces utazásra, ahol meseszép, de meglepően kisköltségű, saját kezűleg is elkészíthető lakberendezési trükköket fog látni. 

#1 A bejárati ajtó, amibe első kopogásra beleszeretnek vendégei

Ha azt szeretné, hogy otthona nagyszerű első benyomást keltsen, fesse be a bejárati ajtót vidám, fényes árnyalattal. A piros sok kultúrában szerencsés szín, a sárga és a narancssárga már előre meleg, barátságos környezetet ígér a látogatónak, a világoskék ajtóval pedig a görög tengerpartokig utaztathatjuk látogatóinkat. A megszokott, túlságosan merev barna színeken túl is van élet. Ha Ön színes személyiség, legyen a bejárati ajtaja is az. 

#2 Az egyszerű bézstől lesz aztán nagyszerű a nappali

Bármennyire is szereti a színes dolgokat maga körül, a nappaliba mégis az olyan semleges színek, mint a bézs vagy a szürke való. Ennek oka, hogy ezek a falak mindenféle színű és formájú dekorációt elbírnak. A mi tippünk tehát, hogy fesse ki bézsre a nappalit, és tegye tele a falakat ezerszínű kiegészítőkkel. 

#3 Az Ön kanapéja beszél a fotelekkel?

Emlékszik még, hogy a Jóbarátok sorozat kávézójában, hogyan is helyezkedett el a híres kanapé és fotel? Bizony úgy, hogy beszélgetésre hívják az embert. 

Az U-alakú beszélgetési terület, dívánnyal és két székkel a dohányzóasztallal, vagy H-alakú forma, egy kanapéval közvetlenül szemben a két székkel és egy dohányzóasztallal középen, a két legjobb választás, ha rendszeresen tartunk trécselős esteket.

 

#+1 Így trükközzön a tükrökkel

Nem is gondolná, hogy néhány tükörrel milyen remekül lehet alakítgatni egy-egy helyiség hangulatát. Ha például a szobában egyetlen ablak van, az sem padlótól a plafonig ér, akkor helyezzünk egy nagyobb tükröt vele szembe, és máris a szokottnál világosabb szobát kapunk. 

Ha pedig elég fényes a helyiség, akkor a tükröket mindenképp az ablakkal merőleges falra helyezzük, így elkerülve, hogy a nap kétszer süssön a helyiségbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4316371090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása