Ezeknek a fürdőszobáknak a trükkjein ámul most a világ
2022. január 17. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezeknek a fürdőszobáknak a trükkjein ámul most a világ

Egészen elképesztő trükkökkel nyert helyet a fürdőszobában néhány okos háztulajdonos. Mutatjuk a másolható praktikákat.

Tetőablak, mint tértágítókep1_3.jpg

Az egyik leghatékonyabb trükk, ha tértágításról van szó, akkor az ablakok beszerelése. Ha nálatok van lehetőség a fürdőszobát ellátni ablakkal, mindenképp tegyétek meg. Ha a ház egyéb részei körülölelik a fürdőt, akkor érdemes megpróbálkozni egy tetőablakkal. Éjszaka elképesztő látványt garantál, nappal pedig a természetes fénynek hála, a villanyt sem kell felkapcsolni.

Gondolkozz függőlegesben 

kep2_1.jpg

Természetesen, ha lakásban lakunk, és nincs lehetőségünk ablakokkal tágítani a teret, azért még akad pár ügyes trükk a tarsolyunkban. Ha például kis falfelület áll a rendelkezésünkre, díszítésre akkor is használhatjuk. Például néhány képpel, fotóval. A függőlegesen elhelyezett képek, tárgyak a falon, ráadásul kicsit még meg is nyújtják a helyiséget. 

A minta sokat dobhat

kep5.jpg

Külföldön már óriási divatja van a mintás, tapétázott fürdőszobáknak, itthon még csak barátkoznak vele a családok. Pedig egy mintás fal elvonja a figyelmünket arról, hogy a tér, amelyben mozgunk, valójában igencsak apró. 

Mintha 2 fürdőszobátok lenne 

kep7.jpg

Ez az eklektikus fürdőszoba egy 18. századi hatást keltő, rusztikus fa elemeivel egészen különleges látványt nyújt. Főleg úgy, hogy mellette egy modern zuhany áll. Ez a kettőség ráadásul a térre is jó hatással van. Nem mellékesen, ma már nem kell feltétlen megszabadulni a modern zuhanyzótól vagy kádtól, ha mindeközben egy rusztikus fürdőszobát álmodtunk meg. 

Szekrények a falban

kep9.jpg

Rengeteg helyet spórolhatunk meg, ha a falba egy keskeny, az illat- és tisztálkodószereinknek mégis elegendő helyet biztosító szekrényrészt „faragunk”. Így biztosak lehetünk benne, hogy sem a fejünket, sem a könyökünket nem verjük be a kiálló polcokba még a legapróbb fürdőszobákban sem.

Képek: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/bathrooms/tips/g1441/small-bathrooms-ideas/

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5816778960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása