Pár apró trükk, amitől álomszép lesz az otthonod: íme, a lakberendezők gyorstippjei
2022. április 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Pár apró trükk, amitől álomszép lesz az otthonod: íme, a lakberendezők gyorstippjei

Színek, formák, dísztárgyak – annyi mindenre kell figyelni, hogy néha éppen emiatt nem tudjuk elérni a kívánt összhatást otthonunkban. A bátorság a kulcs, a megfelelő arányok megtalálásával izgalmas vizuális hatást érhetünk el a különböző helyiségekben. Nem kell például választanunk két kedvenc lakberendezési irányzat közül, a lényeg, hogy a saját személyiségünk is megjelenjen, hiszen ettől válik igazi otthonná. De sose áldozzuk fel a kényelmet a kinézet oltárán. 

3-masolata-2.jpg

 

Lesd el a lakberendezők alábbi gyorstippjeit, és változtasd az otthonodat egyedivé és álomszéppé:

  • Tegyél fel a szoba egyik falára, csak egy sávban vagy egy egész falra, mintás tapétát: teljesen megváltozik majd a szoba hangulata. 
  • Nem kell elrejtened azt, amit szeretsz. Tedd mindenki számára láthatóvá gyűjteményedet: helyezz el egy asztalt a házban, amelyre csak ezek darabjai kerülnek.
  • Használj egy-egy stílusból kiugró darabokat, például egy régi örökölt bútort, vagy egymástól eltérő székeket.

 

anthropolgie_a47ab9089ada36a9b7b11cfccc2a215e-836x1056.jpg

 

  • Plafonig érő könyvesszekrények, művészi tapéták… Egy nagyobb szobába nagyobb léptékű dekorációs elemek is jöhetnek.

   designersguild_197910121970351410.jpg

 

  • A fém modernsége, hidegsége és színvilága izgalmas dekorációs elemet visz be mindenféle stílusú és nagyságú otthonba. A konyhába például a szegély, a csaptelep, sőt akár a lámpabúra is lehet ugyanolyan színű fémből.

 

houseofpictures_75euro_kkken_000724.jpg

  • Néhány egyedi természetes dekorelemmel, egy izgalmas faággal, virágokkal és növényekkel bármelyik szoba csodálatos lesz.
  • Válassz egy főszínt, és olyanokkal párosítsd, amelyek valamilyen szempontból illeszkednek egymáshoz. Így tudsz rendet teremteni a csodás színkavalkádban.

john-lewis2.jpg

 

  • Ha elegáns összhatást szeretnél, párosítsd össze a fa bútordarabokat a fehér színnel.
  • Adj az előszobának egy erőteljes, jellegzetes színt vagy helyezz el itt tükröket – növeld a teret okosan, hogy csalogató legyen.

 

tesa-trendpapier-24-idee-1-wandbild-aufmacher-quer331577_crop2x1_24.jpg

 

  • Cseréld le gyakran az apró dekorációs elemeket, illetve helyezd őket más helyre. Legyen mindig az évszaknak, hangulatnak megfelelő.
  • Ne félj a retró bútoroktól, se az örökölt daraboktól. A modern stílussal is remekül összepárosíthatóak.

   

Ha ennél nagyobb felújításba is belevágnál, de előtte lenne néhány szakmai kérdésed, keresd fel bátran szaktanácsadóinkat a honlapunkon.


(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3417776988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása