Meseszép erkélyek, ahol akár az egész nyarat is szívesen kihúznánk
2022. július 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Meseszép erkélyek, ahol akár az egész nyarat is szívesen kihúznánk

Semmi flanc, csak néhány kreatív ötlet, pár olcsó kiegészítő, és máris kész a környék legszebb erkélye. Nézegess Te is meseszép erkélyeket, lopd el azokat az ötleteket, amik a leginkább tetszenek neked, és kezdj hozzá a megvalósításhoz!

Főszerepben a természet

kep01_1.png

Az erkélyre sokan úgy tekintenek, mint félig a lakás, félig a természet része. Nem véletlen, hogy egyre többen rendezik be az erkélyeiket természetes hatású bútorokkal, kiegészítő elemekkel. Egy biztos, egy ilyen erkélyen jólesik a reggeli, és egy-egy éjszakába fulladó hosszú beszélgetés is. 

A nyugalom szigete

kep02_1.png

Valami okból kifolyólag Magyarországon még kevesen fedezték fel az erkélyekben szunnyadó elképesztő lehetőségeket. Legtöbben csak akkor ugrunk ki az erkélyre, ha hangos vitát, esetleg szirénahangot hallunk. Pedig még egy apró panel erkélyt is könnyedén varázslatos kis kuckóvá lehet alakítani. És még csak varázspálca sem kell hozzá, bőven elég néhány kreatív ötlet.

Az új nappalim

kep03_1.png

Bizony, ez az erkély már-már úgy fest, mint egy nappali. És nyáron miért ne funkcionálhatna úgy, mint egy nappali? Ti is odaképzeltétek magatokat egy jó kis meccsnézésre, esti baráti vagy családi összejövetelre? Mi már érezzük a grillzöldségek illatát!

Ez már nem is erkély, ez már szoba

kep04.png

Igen, vannak, akik a lakás szerves részeként tekintenek az erkélyre, és úgy rendezik be, hogy olyan hely legyen, ahová nem csak egy szál cigire vagy a reggeli kávé idejére ugranak ki, hanem a nap bármely részét szívesen töltik ott. 

Kis helyen is lehet szép dolgokat találni

Akár egy kétszemélyes erkélyből is ki lehet hozni a maximumot. Mi kell hozzá? Néhány kreatív ötlet, pár olcsó bútor és kiegészítő, és voilá, kész is ez a csöpp kis varázslat.

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az erkély, sőt az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr417850205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása