KÉPEK! Szinte fillérekből lehet mesebeli hely bármely apró, magyar teraszból, erkélyből
2022. április 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

KÉPEK! Szinte fillérekből lehet mesebeli hely bármely apró, magyar teraszból, erkélyből

Manapság olyan időket élünk, amikor a különböző közösségi média platformoknak hála a kreativitás „lenyúlható”, így egy terasz vagy erkély átalakítása sem terheli meg túlságosan a pénztárcákat. A héten elhoztuk az 5 leglenyűgözőbb erkélyt a nagyvilágból. Fogadd szeretettel!

1. A meghitt beszélgetések díszlete

Ahogy beköszönt a jó idő, a bensőséges vagy épp baráti csevejek úgy költöznek ki a szabadba. Akár még egy apró erkélyre is. Ehhez nem szükséges más, mint egy pici asztal, két szék, pár díszpárna, virágok és lampionok.

1_kep_2.jpg

2. A nyugalom legapróbb szigete

Tavaszi, kora nyári home office munkához tökéletes egy ügyesen berendezett erkély. A kellemes környezetről a meglepő színek és virágok gondoskodnak, az idővel beköszönő hőséget pedig az ízléses ventilátor fogja elzavarni. Jó munkát az új irodádban! 

2_kep_2.jpg

3. Grillezünk vagy beszélgetünk?

„Még hogy a negyedik emeleten nem lehet grillezni? Fogd meg a söröm!” Egészen elképesztő, ahogy kihasználták ennek az apró erkélynek minden egyes pontját. Egyszerre grillező és egy kellemes nyári beszélgetés színtere… vagy egyszerre mindkettőé. 

3_kep_3.jpg

4. Reggeli a Tiffanyban? Vagy inkább az erkélyen?

Bizony ez az erkély annyira magával ragadó, hogyha ide hívnád meg Audrey Hepburnt egy reggelire, garantáltan nem mondana nemet. És még gyémántgyűrű sem kellene hozzá. Te kivel költenél el egy finom villásreggelit ezen az erkélyen? 

4_kep_main.jpg

5. Az erkély, mint tanulószoba?

Miért is ne? Egy biztos: tanuláshoz, munkához vagy éppen olvasáshoz nem is kell jobb hely ennél a terasznál. És a legjobb az egészben, hogy tényleg csak fillérekbe kerül az egész. A virágokkal mi sem tudunk betelni. És Te? 

5_kep_2.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1617777324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása