A stílusos fürdőszoba 6 kötelező eleme
2022. december 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A stílusos fürdőszoba 6 kötelező eleme

Egy stílusos fürdőszoba sokat tesz hozzá egy otthon hangulatához. Íme, néhány tárgy és trükk, amivel a te fürdőd is hotelekbe illő lehet.

A növények

A növények mindenhol jól mutatnak a lakásban, a legtöbb fürdőben azonban mégsem kapnak helyet. Pedig a stílusos fürdőszobák tele vannak növényekkel. Arra figyeljünk, hogy olyan fajták kellenek ide, amelyek jól bírják a párás és meleg környezetet – mint például a vitorlavirág.

gettyimages-1346631479-768x512.jpg

Porcelán szappantartó

Olcsó, de nagyon jó módszer arra, hogy feldobjuk a fürdőszoba hangulatát. Egyszer kell beruházni egy szép, porcelánból készült szappantartóra, majd azt csak töltögetni kell, így mindig egységes lesz a fürdőszoba stílusa.

gettyimages-1204811588-768x512.jpg

Tusfürdők dísztálcán

A dísztálcák nem csak az étkezőkben és a nappaliban mutatnak jól, a fürdőt is képesek elegánsabb szintre emelni. Ahelyett, hogy a kád szélén vagy a zuhanykabin egyik sarkában lennének a tusfürdők és samponok, helyezzük el őket egy szép dísztálcára. Nem csak modernebb lesz így a fürdő, de takarításkor is könnyebb őket mozgatni.

Egyforma törölközők

Ha igazán stílusos fürdőszobát szeretnénk, akkor felejtsük el a mindenhonnan összeválogatott, színes törölközőket. Válasszunk két színt, majd azokból vegyük meg az összes szükséges méretű törölközőt.

gettyimages-532885042-768x510.jpg

Fonott dobozok a törölközőknek

Ha már a törölközők szépek és illenek a fürdőszobához, dekorációként is bátran felhasználhatók. Vegyünk nekik néhány kosarat, amiben könnyű a tárolásuk. Így mindig kéznél is vannak, ráadásul sokkal frissebbek maradnak, hiszen nem füllednek be a szekrényben.

Nagy, kivilágított tükör

A stílusos fürdőszobák elmaradhatatlan berendezési tárgya az óriási tükör, amely ráadásul még kis is világítható. Sokat javít a térérzeten, és több fény is lesz a fürdőszobában, ami kis helyiségek esetén nagyon hasznos dolog. 

Kérdéseid vannak az otthonod felújításával kapcsolatban is? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5617975234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slinate 2023.08.21. 09:48:32

Egyre több fürdőszobában látok már tartósított növényekből készült dekorációkat. Nincs fény igényük és természetesek. Szerintem egy ilyen dekor is igazán stíusossá tesz egy fürdőszobát. A www.eagledecor.hu-n például láttam különböző méretben.
süti beállítások módosítása