Ints búcsút a fehérnek! Ezt a 4 trendi színt csempészd be az otthonodba
2022. december 22. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ints búcsút a fehérnek! Ezt a 4 trendi színt csempészd be az otthonodba

Már sokan tervezik a jövő évi lakásfelújítást, aminek szerves része a falfestés is.

Ha még nem döntötted el, hogy milyen színekkel szépítsd meg az otthonod, akkor hoztunk 4 inspiráló ötletet.

1. Very peri

A very peri nem maradhat ki a felsorolásból, hiszen a Pantone ezt az árnyalatot választotta a 2022-es év színének. Ez az árnyalat a lila és a kék között mozog. Ha nem szeretnél egy teljes helyiséget ennek a színnek szentelni, akkor csempészd be dekorációkkal. 

purple-armchair-stands-near-window-tea-table-room-with-red-brick-walls.jpg

2. A kék árnyalatai

Ha a Pantone által megválasztott év színe nem tetszik, akkor mit szólsz egy szürkés-kékes árnyalathoz? EZ a szín garantáltan frissességet varázsol az otthonodba, illetve elhozza a tenger végtelenségét is.

interior-bright-living-room-with-pillows-sofa-plants-lamp-empty-blue-wall.jpg

3. A zöld árnyalatai

Manapság otthon is a természeté, ezzel együtt a természetes anyagoké és színeké a főszerep. Ez pedig azt jelenti, hogy a zöld árnyalatai közkedveltebbek, mint valaha. A zöld szín előnye, hogy nyugtató hatása bír, ezért ideális választás például a dolgozószobába, ahol fontos, hogy koncentrálni tudj. Az már ízlés kérdése, hogy mindössze egy falat vagy többet festesz-e le. 

modern-mid-century-minimalist-interior-living-room.jpg

4. Lágy rózsaszín

Ha a fentieknél visszafogottabb színre vágysz, a világos, lágy rózsaszín lesz a tökéletes választás a számodra! Ez a melegséget sugalló, feminin árnyalat most igen népszerű, ami jól illik például a skandináv stílushoz. Ha tehát váltanál, de tartasz a merészebb árnyalatoktól, akkor próbáld ki ezt a színt.

rose.PNG

Ha bármelyik szín elnyerte a tetszésedet, nézz körül a Mapei falfestékei között, amelyek tökéletesen tapadnak és sokáig megőrzik színűket.

További kérdéseid vannak az otthonod felújításával kapcsolatban? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon, és tedd fel a kérdéseidet. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9317976014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása