A modern, letisztult nappali 4 ismérve
2022. december 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A modern, letisztult nappali 4 ismérve

Sokféle hangulattal találkozhatunk a nappalikban, de van egy, ami egészen időtállónak tűnik.

Ez a modern stílusvilág, ami már sokszor bizonyította, hogy milyen jól áll ennek a térnek. Íme, a 4 elem, amivel te is elérheted a kívánt hatást. 

1. Világos alapok

A nappali a közösségi élmények, az együtt töltött idő és a családi élet legfontosabb színtere, így igenis fontos, hogy már a megfelelő színű burkolattal megalapozzuk a helyiség stílusát. A világos tónusok által létrehozott hangulat jó kiindulópont lehet a kellemes időtöltéshez. Ráadásul a világos összhatás lehet elegáns – ha ezt a hatást kívánod elérni, márvány mintázattal ötvözd, és lehet otthonos is – ha ilyen hatást szeretnél kelteni, szürkésfehér, famintázatú parkettát válassz.

3d-rendering-wood-classic-living-room-with-marble-tile-bookshelf.jpg

A Dursilite festékcsalád kiváló minőségű, vizes diszperziós, módosított akrilgyanta bázisú, mosható beltéri festékei vonzó, matt, sima felületet képeznek, és alacsony szennyeződésfelvételének, illetve magas fehérségi szintjének köszönhetően különösen javasolt a modern stílusú nappalikba. 

2. Fény minden mennyiségben

A modern nappalik egyik legfontosabb jellegzetessége a tágasság érzete, amit a világos színek mellett rengeteg természetes fénnyel lehet megteremteni. Ez utóbbihoz leginkább a függönyök tehetnek hozzá: vékony, szinte áttetsző drapériákkal gondoskodhatunk arról, hogy minél több fény találjon utat magának a nappaliba. Ha pedig kicsik az ablakok, vessük be a jól ismert tükör-trükköt, amivel nem pusztán megsokszorozhatjuk a fény mennyiségét, de a teret is tágasabbnak éreztethetjük.

modern-living-room-interior-design.jpg

3. Visszafogott színvilág, némi extrával kiegészítve

Egy modern nappaliba alapvetően a hófehér, a barna és annak árnyalatai (bézs, tejeskávé, mogyoró), valamint a meleg tónusok illenek. Egy-egy kiegészítő segítségével azonban bátran belecsempészhetünk egy kis üdeséget: néhány hangsúlyosabb színű, mintás elem minden modern nappalit feldob.

yellow-sofa-with-plant-white-wall-terrazzo-flooring.jpg

4. Egy csipet fémes hatás

A modern belső lehet egy picit vagány is. Erről gondoskodnak a fémes részletek, például a tükör vagy a képek kereteként, esetleg az asztal szegélyénél. De ne vigyük túlzásba! Próbáljuk meg ezeket az apróbb részleteket ízlésesen megjeleníteni, mert így segítik leginkább a modern összhatást.

chic-modern-luxury-aesthetics-style-living-room-blue-tone.jpg

További kérdéseid vannak az otthonod felújításával kapcsolatban? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon, és tedd fel a kérdéseidet. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5917976022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:41

Nagyon jó és érdekes cikk. Faldekorálásban otthon vagyunk, nagyon sok, szép, könnyen felrakható falpaneljeink, tapétáink állnak rendelkezésére.

Üdv: Kerma Design

kerma.hu/
süti beállítások módosítása