6 inspiráló újdonság: 2023 legnépszerűbb konyhatrendjei
2023. április 06. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 inspiráló újdonság: 2023 legnépszerűbb konyhatrendjei

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket.

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most? Nézzünk 6 inspiráló újdonságot.

Vörös tónusok

 A konyha az otthon szíve és lelke. Ezt a hívogató atmoszférát erősítheted meg vörös tónusokkal. A piros árnyalatai az érzelmek talán legszélesebb skáláját képesek előidézni bennünk. Közvetíthetnek szeretetet, szenvedélyt, merészséget, erőt, melegséget, inspirációt is. Ha igazán drámai, markáns hatást szeretnél elérni, válassz egy vörös szekrényt vagy frontot.

voros_tonusok_kk2023-836x668.jpeg

Színes tűzhelyek

Legyen szó régi vagy új konyháról, egy színes tűzhellyel igazán egyedivé válhat a tér. Egy ilyen látványos, masszív szerkezet az egész konyhát öltözteti. Sőt, kiemeli a helyiség egyik legfontosabb területét, ahol az igazán különleges fogások készülnek.

szines_tuzhelyek_kk2023-836x668.jpeg

A monokróm is népszerű

Bár a színeknek az idei trendek alapján csak képzeletünk szab határt, a modern és minimál stílust kedvelők továbbra is megtalálhatják azt a kiegyensúlyozott és visszafogott monokróm konyhát, amiről álmodoznak. Ezeket természetes kövekkel, szép fafelületekkel és organikus, lágyabb formákkal tehetjük még harmonikusabbá.

meno_a_monokrom_kk2023-836x668.jpeg

Trükkös tükrök

Ha kisebb méretű a konyhánk, a szokványos megoldások helyett bátran alkalmazhatunk tükröket a szekrények frontjain. A tükörfrontok remekül belesimulnak bármilyen közegbe, miközben visszaverik a fényt, így a térélményt nem csak tágítják, de gazdagítják is.

trukkos_tukrok_kk2023.jpeg

Látványos falikarok

A konyha lett az elmúlt években a lakások központja. Ezért is fontos, hogy rugalmas konyhai világítást tervezzünk. A világításnak minden forgatókönyv esetén meg kell állnia helyét, ebben segítenek például a mozgatható, állítható és látványos falikarok.

latvanyos_falikarok_kk2023-836x668.jpeg

Természetes anyagok

A zöld márványok és kövek az egyik legnépszerűbb konyhai designtrendek közé tartoznak. Természetes, kortalan luxust, kiegyensúlyozottságot és nyugalmat sugároznak. A zöld kövek tengernyi árnyalatával és textúrájával találkozhatunk a modern otthonokban. A világos, már-már mentába hajló tónusoktól sötét smaragd és méregzöldig most minden árnyalat divatban van.

termeszetes_anyagok_kk2023-836x668.jpeg

Ha további kérdéseid vannak a konyhafelújítás kivitelezésével kapcsolatban, keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon. 

 

Ingyenes szaktanácsot kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7418068560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása