7 izgalmas trend az otthonod berendezéséhez
2023. július 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

7 izgalmas trend az otthonod berendezéséhez

Szívesen változtatnál az otthonod berendezésén, de nincs ötleted, hogyan kezdj bele? Szerencsére az összhatást kevésbé drasztikus módon is lehet frissíteni, nem kell azonnal a legnagyobb felújításba kezdeni. Mutatjuk a 2023-as trendeket: tegyél próbá

 #1 Kőburkolat a nappaliba

A 2023-as lakberendezési divat trendek közül fontos megemlíteni a hidegburkolat használatát a közösségi terekben. A kőburkolat nappaliba telepítve teljesen új megjelenést adhat a szobának. Az elegáns és modern anyag építkezéskor és felújításkor is kiváló döntés lehet.

mapei-koburkolat.jpg

#2 Minimalista dekoráció

A 2023-as lakberendezési trendek között kiemelten népszerűek az egyszerű, monokróm dekor elemek, amelyek harmonikusan illeszkednek a modern lakásokba.

#3 Zöld falak és növények

A Növényfal vagy zöldfal olyan falfelületet, amelyet növények lepnek el. A kreatív és innovatív megoldás segítségével elmosható a határ a kül- és beltér között. Hozd közelebb a természetet a mindennapjaidhoz egy zöld fal segítségével!

novenyek-nappali.jpg

#4 Tengerparti stílus

A tengerparti stílusra jellemzők a pasztell színek, a fafelületek, nádhatású kiegészítők, hajózás tematikájú dizájnelemek és természetes anyagok. A divatos lakberendezési stílus a vízparti hangulatot és a nyári tengerparti kalandok atmoszféráját kívánja megteremteni. A tökéletes végeredmény elérésében sokat segíthetnek az olyan kiegészítők, mint a viharlámpás, tengeri csillag, kagyló, lámpafüzér és uszadékfa lámpa.

#5 Vintage bútorok és kiegészítők

2023-ban kiemelten népszerűek a vintage bútorok és kiegészítők. Ha inkább autentikus darabokat keresel, az online aukciós tereken kedvező áron szerezhetők be valódi retró darabok, amelyek garantálják a lakásod egyedi megjelenését.

butorok.jpeg

#6 Konyha: hátfal a csempe helyett

Általában csempe kerül a konyhafalra a könnyű tisztíthatóság miatt. Ha valami újra vágysz, érdemes próbát tenni alternatív burkolóanyagokkal. Egy konyhai hátfal impozáns megjelenésű, a tartósság és a könnyű tisztíthatóság is mellette szól. 

#7 Design tapéták

A design tapéták gyorsan és komoly szakmai tudás nélkül rögzíthetők a falfelületekre. Segítségükkel egyedi megjelenésűvé varázsolható bármelyik otthon. A különböző színekben, mintákkal és textúrákkal elérhető tapéták nem csupán impozánsak, hanem kedvező árúak és tartósak is.

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Kérdezek a szaktanácsadótól

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr818140038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:19

Köszönjük szépen a cikket, nagyon érdekes és tartalmas. Hasonló felújítási ötletekkel lehetünk mi is segítségükre az olvasóknak, cégünk 10 éve foglalkozik falpanelekkel, faldekorációkkal. Látogasson el weboldalunkra:
kerma.hu/

Üdvözlettel: Kerma Design
süti beállítások módosítása