Így találhatod meg biztosan az otthonod stílusát!
2023. július 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így találhatod meg biztosan az otthonod stílusát!

Egy lakás vagy ház akkor válik otthonná, amikor olyan környezetet alakítunk ki benne, amit a magunkénak érzünk. Amikor a saját, egyedi stílusvilágunk visszaköszön a színekből, berendezési tárgyakból, dekorációkból. De sokszor ez nem is olyan könnyű!

Ne becsüljük alá a meglévő holmijaink erejét

Nem mindig szükséges teljesen tiszta lappal indulni. Mindenkinek van egy-egy kedvenc bútordarabja vagy dekorációja, amelyhez szép emlékek kötik, vagy egyszerűen csak jó hangulatot sugároz. Nem szükséges ezektől csak azért megszabadulnunk, mert más stílust szeretnénk az otthonukba csempészni!

mapei-otthon.JPG

Merítsünk inspirációt a gardróbból

Elsőre talán furcsának tűnhet, de sokat segíthet, ha vetünk egy alapos pillantást a kedvenc ruhadarabjainkra. Többnyire a semleges, visszafogott színek dominálnak? Ha igen, akkor az otthonunkban is érdemes a natúr színpalettát előnyben részesíteni. Ha azonban a merész minták és élénk színek vannak többségben, válasszunk hasonló elemeket a lakásba is – mindenki úgy fogja gondolni, hogy mennyire passzol hozzánk az otthonunk.

mapei-otthon3.JPG

Ne féljünk keverni és kombinálni a stílusokat

Aki az öltözködésben is szereti keverni a klasszikus és a bohókás stílusokat, annak az otthonában is csodásan tud mutatni egy elegáns kanapé mellé társított különleges formájú, bohém dohányzóasztal, vagy a szövetbársony étkezőszékek a letisztult étkezőasztal körül.

Legyünk kreatívak a dekorációk terén

Ahol lehet, lépjünk ki a megszokott keretekből, és részesítsük előnyben a személyre szabott megoldásokat! Egy kedves emlékünket megörökítő fotómontázs vagy vászonkép bármelyik művészi alkotásnál többet tud jelenteni. Olcsó és sokoldalú megoldás, amellyel egy csapásra új köntösbe csomagolhatjuk az otthonunk egy részét vagy egészét.

mapei-otthon2.JPG

A személyiségünket tükröző bútorok és dekoráció segíthet abban, hogy kellemes és barátságos legyen a hangulat ott, ahol napjaink túlnyomó részét töltjük. 

Kedvet kaptál egy nagy felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szakmai kérdésem van

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr318140062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása